گروه علمی: نیازهای بیولوژیکی گیاهان و حیوانات بر میزان، کیفیت و نوع پروتئین سلولهای آنها تأثیر میگذارد.به گزارش همشهری آنلاین، افراد پایبند به رژیمهای غذایی گیاهخواری و وگانیسم برای دریافت پروتئین مورد نیاز خود باید کمی بیشتر تلاش کنند؛ زیرا حتی جایگزینهای رایج گوشت معمولاً ...
گروه علمی: «الکساندره پلمارد»، از نسل ششم خانواده کشاورز، پرورشدهنده و قصابی در روستای پلمارد فرانسه است که از سال ۱۸۴۶ تاکنون در کار تجارت گوشت هستند. گوشتهای تولیدی این خانواده از دهه ۱۹۹۰ بهدلیل ابداع روش خاص تولید که پدربزرگ و پدر این خانواده روستایی به...
گروه جامعه:رئیس پلیس امنیت اقتصادی با تشریح اقدام این پلیس در جلوگیری از توزیع ۷۰ تن گوشت فاسد گفت: این محموله از کشور مغولستان وارد شده بود که به دلیل بوی تعفن لاشه ها از خروج کامیونها جلوگیری شد.
به گزارش ایلنا ، سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه در پی دریافت اخبار و اطلاعاتی پیرامون ...
گروه اقتصادی:رئیس شورای تامین دام کشور در مورد وضعیت بازار گوشت قرمز میگوید: ما همیشه در چنین فصلهایی یعنی در ماههایی از بهار و تابستان عرضه گسترده دام را داریم در حالی که از طرفی کاهش تقاضا هم داریم.این درحالی است که اکنون به دنبال عرضه گسترده گوشتهای وارداتی، بازار گوشت کشور ...
گروه علمی: در یک پیشرفت بزرگ، دانشمندان از حسگر زیستی پیشگامانهای رونمایی کردند که برای ایجاد انقلابی در تعیین تازگی گوشت طراحی شده است.به گزارش ایسنا، این دستگاه نوآورانه با استفاده از نانوذرات اکسید روی که بر یک الکترود گرافن متخلخل تعبیه شده است، نوید تشخیص دقیق محصولات جانبی پیری در گوشت را ...
گروه علمی:نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد شاخههای گیاه بامبو سرشار از پروتئین بالا و از این منظر شبیه به شیر گاو است. این یافتهها میتواند به پیشگیری از بیماریهایی مانند چاقی، دیابت و سرطان کمک کند.در حالی که تقریباً ۶۸ درصد از جمعیت کره زمین به لاکتوز حساسیت دارند، صنایع ...
گروه اقتصادی:دور تند تورم و آب رفتن سفره مردم پابهپای آن؛ گوشت، لبنیات و... فرقی ندارد. هر چه قیمتها بالاتر میرود، توان خرید مردم هم کمتر میشود. به گزارش تجارت نیوز،موضوع چندان پیچیده نیست. قیمت کالاها و خدمات به طور مداوم در حال افزایش است. دستمزدها هم که باید حداقل هزینه یک ...
گروه اقتصادی:قیمت انواع گوشت قرمز امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد. قیمت انواع گوشت قرمز در دوم دی ۱۴۰۲ به شرح زیر است:
نام محصول
قیمت واحد کیلوگرم (تومان)
راسته با استخوان گوسفندی
۳۵۰,۰۰۰
ران کامل ممتاز گوسفندی
۴۴۰,۰۰۰
کف ...
گروه فیلم: فاطمه باروتی تنها قصاب زن بازار بزرگ قزوین. ارشد شیمی دارد. به گفته خودش اولین کسی است که در بازار فروش آنلاین را راه انداخته و تقدیر هم شده است.
....
گروه اقتصادی: رئیس پیشین اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران از امتناع شرکتهای لبنیاتی برای افزایش قیمتها با وجود بالا رفتن هزینههای تولید خبر داد و گفت: پس از شوک 25 درصدی وارد بر قیمت انواع لبنیات در ابتدای سال بازار دیگر تحمل گرانی را ندارد.
به گزارش ایلنا، علی رجبی،...
گروه اقتصادی: مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در گزارشی مبسوط به بررسی ابعاد فقر در خانوارهای ایرانی پرداخته است. برآوردها در این گزارش نشان میدهد هر چند سهم خوراک از کل هزینه خانوار افزایش یافته اما همزمان کالری دریافتی خانوار نیز کاهشی داشته است؛ یعنی خانوار ایرانی در مواجه با روند فزاینده ...
گروه اقتصادی:همزمان با افزایش روزافزون قیمتها، قدرت خرید بسیاری از خانوارها به کمترین میزان خود در طول سالهای گذشته رسیده است. در این شرایط فعالان اقتصادی از احتمال کمبود برخی کالاهای اساسی خبر میدهند.به گزارش بازار،کمبودهایی که بخش زیادی از آنها نتیجه سیاستگذاریهای اشتباه دولت ...
گروه اقتصادی:مدیر عامل سازمان میادین و میوه و تره بار شهرداری گفت: محصولات شب عید در میادین حداقل ۱۰ درصد ارزانتر از نرخنامه پیشین میادین عرضه خواهند شد. در رابطه با خشکبار شب عید نیز باید گفت که این محصول به طور کلی ۲۰ تا ۵۰ درصد ارزانتر ارائه میشوند.
به گزارش ایلنا، ایوب فصاحت، مدیر ...
گروه اقتصادی: رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان اظهار داشت: مرغداران به ناچار، روی به استفاده از پودر گوشت به جای سویا آوردهاند که آن نیز چون از ضایعات گوشت تهیه میشود موجب کاهش کیفیت تخم مرغ شده و به نوعی تنها برای سیر کردن مرغ استفاده میشود.
به گزارش ایلنا، ناصر ...
گروه سلامت: موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید.
به گزراش بهداشت نیوز ،بسیاری از ما برای یخ زدایی گوشت از روشهایی استفاده می کنیم که ممکن است برای سلامت مضر و حتی خطرناک باشد. بعضی از این روش ها می تواند ما را در معرض ...
گروه جامعه:«خوردن گوشت زیاد نقرس میآورد» این حرفی بود که قبلتر میگفتیم؛ اما حالا مشخص شده است که نقرس ربطی به خوردن گوشت ندارد. افزایش اسید اوریک باعث این بیماری میشود؛ اما گوشت نخوردن مزایایی دارد که ما را وسوسه میکند کمتر گوشت بخوریم.به گزارش ایرنا، از جمله ...
گروه جامعه: وقتی مردم در مورد سیستمهای غذایی صحبت میکنند، همیشه به گاو در مزرعه فکر میکنند. درست است که گاوها منبع اصلی متان هستند که مانند سایر گازهای گلخانه ای گرما را در جو به دام می اندازد. اما متان، دی اکسید کربن و دیگر گازهای گرمایشی سیاره از چندین منبع دیگر در طول زنجیره تولید ...
گروه اقتصادی: رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: هماکنون قیمت منطقی هر کیلو گوشت گوساله ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزار تومان است و عرضه با نرخ بالاتر ناشی از سودجویی دلالان از تولید تا مصرف است.سید احمد مقدسی گفت: بنابر ابلاغ شیوه نامه صادرات به گمرک، صادرات گوساله بالای ۴۰۰ کیلو و گوسفند ۴۰ کیلوگرم آزاد شد.به گفته ...
گروه اقتصادی: عضو هیات رئیسه اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی خاطر نشان کرد: میزان خرید گوشت از سوی مصرفکنندگان قابل توجه نیست و خریدها نسبت به ماه گذشته حدود 15 تا 20 درصد کاهشی شده است؛ و این کاهش مصرف نسبت به سال گذشته حدود 100 درصد ریزش کرد.
به گزارش ایلنا، مهدی میرزا امین با اشاره ...